Fejlesztések


Uniós pályázat 2012
2012. december 12. szerda, 11:20

Közel 9,5 millió forintos uniós támogatást nyertünk az „Új munkahelyek kialakítása, létszámbővítés” című pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében.

 

Folyamatos fejlődéssel, fejlesztéssel biztosítjuk versenyképességünket, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Hitvallásunk a minőségi, gyors munka biztosítása, és korrekt megbízható partnerkör fenntartása. Ennek köszönhetően partnereinkkel jó kapcsolatban vagyunk, mely szintén fontos egy sikeres projekt megvalósításához. Büszkék vagyunk elért sikereinkre, és ügyfeleink maximális megelégedésére mely alátámasztja, hogy munkánk értéket képvisel.

 
Uniós pályázat 2012
2012. december 09. vasárnap, 22:06

25 millió forintos uniós támogatást nyertünk a „Gyártási technológia fejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében. A beruházással új DMC 1035V ECOLINE vertikális CNC megmunkáló-központtal bővült a géppark.


 

 
Uniós pályázat 2010
2010. szeptember 20. hétfő, 16:13

Az Új Magyarország fejlesztési terv keretein belül nyertünk pályázatot a gépparkunk további bővítésére. Az újabb nyertes pályázat két gép beszerzésére biztosított uniós forrásokat. Egyrészt egy CASTEK ED24 típusú kezdőlyuk-fúró gépre, mely a huzalszikrázási munkálatokat segíti elő. A másik gép pedig egy DMU 60 monoBLOCK univerzális CNC marógép, mely szintén növeli teljesítményünket és kapacitásunkat.

A projektet a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tette lehetővé ( www.nfu.hu ).

 
Uniós pályázat 2009
2009. augusztus 23. vasárnap, 15:48

Az Új Magyarország fejlesztési terv keretein belül nyertünk pályázatot egy Ingersoll Gantry 800-as tömbszikra-forgácsoló gép beszerzésére. A projektet a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tette lehetővé ( www.nfu.hu ).

Alapvető változások a szikraforgácsolás eredményén:

  • High - Speed - Jump: A nagy teljesítményű szervorendszer a Z-tengely számára 1,2 G gyorsulást biztosít.
  • A hatásfok emelkedése a lényegesen javított szikrázási - kiemelési viszonyon keresztül.
  • Biztonság a felügyelet nélküli szikrázásnál, nagy mélységeknél is, öblítés nélkül.
  • Garancia az egyenletes felület számára.
  • A megmunkálási idő max. 50%-al való javítása.

 

A projekthez kapcsolódó tévés interjút megtekintheti itt.